Ξεσπάει η κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτοπούλο: Δεν το έκανε μόνο σε μένα (vid)

Η 30χρονη σήμερα καταγγέλλουσα πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” όπου περιέγραψε όσα βίωσε μετά την αποκάλυψη πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από ιδιαίτερες στιγμές της κυκλοφορούν στο ίντερνετ.

Σε αυτό η ίδια τονίζει ότι αυτό που της συνέβη δεν είναι revenge porn αφού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το ξεκίνησε ενώ οι δυο τους ήταν ζευγάρι, ενώ είπε ότι ο ίδιος είχε κανάλι, όπου είχε ανεβάσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου και με άλλες γυναίκες.

Όλα όσα είπε η 30χρονη στην εκπομπή του Star:

“Δεν

το ξεκίνησε όλο αυτό αφού χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό αφού στις 20 μέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για δέκα χρόνια όπου υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών. Εγώ όταν μπήκα είδα υλικό σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου.

Είχε και ένα μπλογκ, το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί.

Εμένα με ενημέρωσε μια φίλη μου η οποία με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα και άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά αλλά εγώ δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυσή μου. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου.

Απλά λόγω κορονοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για τον Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια ενώ εγώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά.

Προφανώς κατάλαβα ότι ήταν ο συγκεκριμένος που είχε ανεβάσει ο υλικό αφού ήταν ο μόνος κάτοχος ενώ σε ορισμένα πλάνα φαίνεται και το σπίτι του. Και αυτό μου έκανε εντύπωση. Πως το έκανε τόσο απροκάλυπτα.

Με κατατόπισαν αρχικά έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε ένα μήνα περίπου μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ.

Αυτός ανέβασε τρία βίντεο τα οποία αναπαρήχθησαν ακόμα και στο εξωτερικό.

Το πρώτο βίντεο ανέβηκε ενώ είχαμε σχέση το 2016, αλλά εγώ δεν το είχα αντιληφθεί. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου δεν ξέρω, δεν ενημερώθηκε; Γιατί αφού έκανα τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα. Ακόμα και τώρα υπάρχουν τα βίντεο, τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες.

Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 ετών, όλο αυτό είναι σοκαριστικό και ψυχοφθόρο, δεν επιθυμώ περισσότερη δημοσιότητα” είπε στην εκπομπή η 30χρονη

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα