Ξέρει τον τρόπο ο Κούτρης! (videos)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τον Άρη (06/10, 19.30, NS1HD), και μια από αυτές που του έχουν γεννήσει ερωτηματικά είναι εκείνη του αριστερού οπισθοφύλακα. Από τη μία πλευρά βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίοπς διανύει περίοδο παρατεταμένης φόρμας. Ο νεαρός αμυντικός ακόμα και στα ματς που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα ομαδικής απόδοσης,
καταφέρνει να διασώσει τον εαυτό του. Στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Μάρκο Μάριν και κατέληξε με πρησμένο πόδι. Ο Τσιμίκας προπονήθηκε και έδειξε διάθεση ν' αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Ο Μαρτίνς, αφού έλαβε διαβεβαίωση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Έτοιμος ο... κύριος "ασίστ" Λεονάρντο Κούτρης

Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έχει βρεθεί εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ από τον Πορτογάλο προπονητή. Παρ' όλα αυτά ο Κούτρης δείχνει ιδιαιτέρως θετικό πρόσωπο, όταν του έχει ζητηθεί ν' αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κούτρης μετράει τέσσερις συμμετοχές φέτος με Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, Βόλο και Λαμία. Σε αυτά τα ματς έχει σερβίρει τρία γκολ με δύο ασίστ στο ματς με τον Βόλο και ακόμα μια απέναντι στη Λαμία. Είναι κορυφαίος σε ασίστ στον Ολυμπιακό και δεύτερος στο πρωτάθλημα πίσω από τον Φετφατζίδη (4), μαζί με τους Λημνιό, Νέιρα και Μίσιτς.

Δείτε τις ασίστ του Κούτρη με τον Βόλο σε Γκερέρο και Σουντανί.

Δείτε την ασίστ του Κούτρη με τη Λαμία στον Ελ Αραμπί

Έχει παράδοση με τον Άρη ο Κούτρης!

Στις περσινές αναμετρήσεις με τον Άρη, ο Κούτρης είχε βάλει κάτι παραπάνω από ένα απλό λιθαράκι για τις δύο νίκες του Ολυμπιακού. Στο ματς του "Κλ. Βικελίδης" στις 4 Νοεμβρίου 2018, είχε μοιράσει ασίστ στον Χασάν στο 67ο λεπτό, για να επιτευχθεί το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ασίστ είχε μοιράσει και στο Φάληρο στις 10 Μαρτίου 2019 απέναντι στον Άρη, σημαδεύοντας το κεφάλι του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

Δείτε την ασίστ του Κούτρη στο περσινό ματς του Φαλήρου με τον Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα