Ξεκινούν οι επαφές για τις αποδεσμεύσεις

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία μαζί τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός έχει παραδώσει ήδη τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, που δεν υπολογίζει στον τεχνικό διευθυντή των “πράσινων” και περιμένει να γίνουν οι απαραίτητες επαφές, προκειμένου να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση φέρονται να είναι οι Μουνιέ, Άλτμαν, Οικονόμου και Τζανδάρης. Παράλληλα, οι καλοκαιρινές μετεγγραφές
θα κρίνουν κατά πολύ και τις υπόλοιπες αποχωρήσεις από το ρόστερ των “πράσινων”, ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν πωλήσεις παικτών των “πράσινων”, αν υπάρξουν κάποιες καλές προτάσεις από το εξωτερικό.

Ο Νταμπίζας από την πλευρά του περιμένει το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να καθοριστεί το μπάτζετ της νέας σεζόν και παράλληλα να ενημερωθεί για το θέμα της αδειοδότησης, το οποίο είναι σημαντικό για το “χτίσιμο” του Παναθηναϊκού της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα