Ξεκινούν να γράφουν χιλιόμετρα!

Η στιγμή που οι "ασπρόμαυροι" θα αρχίσουν να γράφουν χιλιόμετρα για τη σεζόν 2018-2019 έφτασε! Αύριο (29/8), αφού πρώτα προπονηθούν στο PAOK Sports Arena, αναχωρούν για το Μέτσοβο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα
προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.Το πρωί οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και γυμνάστηκαν με βάρη, ενώ πέρασαν και από την κεντρική σάλα του “PAOK Sports Arena” για εξάσκηση στα σουτ.Οι Phil Goss, William Hatcher και Yanick Moreira, πέρασαν το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έδωσαν έμφαση σε θέματα τακτικής.Για αύριο, όπως είπαμε, έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση στις 14:30 και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ήπειρο.

Σε ό,τι αφορά στην προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν, οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν σήμερα τα 200. Η κίνηση κρίνεται ικανοποιητική, με στόχο βεβαίως να αυξηθεί το προσεχές διάστημα. Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας τόσο από το γήπεδο της ομάδας, όσο και διαδικτυακά.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε σχετικό βίντεο από την πρωϊνή προπόνηση της ομάδας.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και... πολλά σουτ είχε το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης του @PAOKbasketball #pamepaok #paok #paokbc ⚫️⚪️ pic.twitter.com/jWD6YsbuYk

PAOK BC (@PAOKbasketball) 28 Αυγούστου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα