Ξεκίνησε η δίκη για θάνατο Κωνσταντίνου

Στις 16 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη, που ξεκίνησε σήμερα (10/4), των πέντε ενήλικων ατόμων (ο έκτος είναι ανήλικος και θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων) που κατηγορούνται για το θάνατο του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου στην οδό Αγ. Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της ακροαματικής διαδικασίας. Αυτή διήρκεσε αρκετές ώρες. Η έδρα του δικαστηρίου αποφάσισε να συνεχιστεί
μετά έξι ημέρες, όταν και θα υπάρξει συνέχεια στις καταθέσεις.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο πατέρας του θύματος, ακολούθησαν τέσσερις καταθέσεις μαρτύρων που βίωσαν παρόμοια περιστατικά εκείνο το βράδυ και στη συνέχεια αναγνώσθηκαν δύο καταθέσεις από μάρτυρες, με τη δεύτερη να αφορά τον άνθρωπο που βρήκε το Νάσο, όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να διαφύγει της επίθεσης και τον πήγε στο νοσοκομείο.Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ήταν παρόντες, να αποχωρούν από το δικαστήριο, φωνάζοντας το σύνθημα: «Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής».
Η κατάθεση του πατέρα του Νάσου ήταν συγκλονιστική, καθώς, επικαλούμενος μαρτυρίες φίλων του γιου του, που ήταν παρόντες εκείνο το μοιραίο βράδυ της 27ης Απριλίου του 2017 στο συμβάν, έκανε λόγο για επίθεση επτά ατόμων, που κρατούσαν σιδερογροθιές, λοστούς και ξύλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα