Ξεκίνημα με μείον τέσσερις...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι και πάλι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσε, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του εν όψει σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος, όπως είναι αυτός με αντίπαλο τον ΑΟΞ, που ακολουθεί εντός έδρας (2/3) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει σε δύο παίκτες, ενώ άλλοι δύο είναι αμφίβολο, αν καταφέρουν να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση.
Αυτοί που δεν υπολογίζει σίγουρα ο Κρητικός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, και ο Σάντι Κριζμάν, ο οποίος
δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμη. Οι αμφίβολοι είναι οι Γιώργος Παμλίδης και Στέφανος Σιόντης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται ακόμη από ενοχλήσεις. Οι τρεις τελευταίοι δεν πήραν μέρος στη σημερινή (26/2) προπόνηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους, η σημερινή προπόνηση είχε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Όσοι δεν αγωνίστηκαν συμμετείχαν σε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής και σε ασκήσεις μεταφοράς μπάλας σε επιθετικές συνθήκες.Επόμενη προπόνηση ορίστηκε να γίνει αύριο, στις 12 μ.μ., εκτός των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν, οι οποίοι θα έχουν ρεπό.
Keywords
Τυχαία Θέματα