Ξεκαθαρίζει του Ογκού και του αμυντικού

Ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Τζον Ογκού, ενώ παράλληλα συνεχίζει την αναζήτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φέρεται να εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Ογκού, ο οποίος είναι ελεύθερος και είναι μια καλή λύση για τη μεσαία γραμμή των “κιτρινόμαυρων”. Ο Νίκος Κωστένογλου φέρεται
να έχει εισηγηθεί θετικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένει τις επαφές του Σέρβου με τους μάνατζερ του παίκτη. Παράλληλα, για τη συγκεκριμένη θέση εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Όσον αφορά στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, στις σκέψεις της ΑΕΚ υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει άμεσα κίνηση για την απόκτηση ενός παίκτη, αλλά να γίνει κάποια προσθήκη τον ερχόμενο Ιανουάριο, αν χρειαστεί. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επαφές που θα έχει ο Ίβιτς, με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για το κέντρο της άμυνας, τις προσεχείς ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα