Ξεκαθαρίζει άμεσα του Σα

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Ζοσέ Σα, μετά τις γιορτές του Πάσχα, καθώς θα υπάρξει επαφή για το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόκτηση των δικαιωμάτων του Σα έχει κολλήσει στις οικονομικές απολαβές του Πορτογάλου, καθώς ο ίδιος αξιώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που εισπράττει τώρα στο λιμάνι. Στις τάξεις του Ολυμπιακού
επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά θα βρεθεί η “χρυσή τομή” στο συγκεκριμένο θέμα, στη νέα επαφή που θα έχει η διοίκηση της ομάδας με τον μάνατζερ του παίκτη, τις προσεχείς ημέρες.

Ενδιαφέρον για τον Σα φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μπέτις, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από την Πόρτο και να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει σκοπό να διαθέσει έως δέκα εκατομμύρια ευρώ, για να βρει μια καλή λύση για την εστία της το εφετινό καλοκαίρι. Τέλος, η Πόρτο από την πλευρά της εμφανίζεται αμετακίνητη στις θέσεις της, σχετικά με την αποζημίωση που θέλει να εισπράξει για την παραχώρηση του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα