Βρέθηκαν οι κλέφτες κουταβιών για την live-action Cruella De Vil

Νέες προσθήκες για το cast του "Cruella".

Δύο νέες προσθήκες βλέπει η επερχόμενη live-action κινηματογραφική μεταφορά της Disney, "Cruella".

Σύμφωνα με το Variety, ο Joel Fry, γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Loraq στο "Game of Thrones", αλλά και ως Rocky στο "Yesterday", θα ενσαρκώσει τον Jasper, έναν από τους κακοποιούς υπό την δούλεψη της Cruella de Vil, ο οποίος κλέβει τα 101 σκυλιά της Δαλματίας για τη δημιουργία της

πολυπόθητης γούνας. Μαζί του στο έγκλημα θα βρεθεί ο Paul Walter Hauser (BlacKkKlansman, Cobra Kai) ως Horace. Τον πρωταγωνιστικό ομώνυμο ρόλο θα κατέχει η Emma Stone, ενώ η Emma Thomson θα αποκτήσει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο στην ταινία.

Ο Joel Fry ως Loraq στο "Game of Thrones"

Το σενάριο θα γράψει ο Tony McNamara, γνωστός από το βραβευμένο "The Favourite", ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Craig Gillespie (I, Tonya), μετά την αποχώρηση του Alex Timbers, λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμά του. Παραγωγοί στην ταινία θα είναι οι Marc Platt, Kristin Burr και Andrew Gunn.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στο τέλος του καλοκαιριού και θα επικεντρώνεται στην Estella (Cruella De Vil) ένα κλεφτρόνι που ζει στους δρόμους του Λονδίνου τη δεκαετία του '70. Μέσα από αυτήν θα μάθουμε τον λόγο που μισεί τα σκυλιά της Δαλματίας, αλλά και το πώς έγινε πλούσια.

O Paul Walter Hauser ως Raymond στο "Cobra Kai"

Η Cruella De Vil είναι η δεύτερη κακιά που αποκτά δική της ταινία, μετά την Maleficent, την οποία ενσάρκωσε η Angelina Jolie στην ομώνυμη ταινία του 2014. Το sequel της ταινίας, "Maleficent: Mistress of Evil", θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Το "Cruella" θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2020 (ΗΠΑ). Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Αύγουστο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σύμπαν, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece 'Πρόβα' κάνει η Emma Thompson για έναν ρόλο στην ταινία "Cruella" Πολύ κοντά η Nicole Kidman για την απόκτηση ρόλου στην ταινία "Cruella" Θα αναλάβει η Emma Stone την διάσημη γούνα της Cruella de Vil

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα