Βραζιλιάνικο πάρτι, 5-0 σκόρπισε το Περού! (videos)

Ίσως κι οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι να μην περίμεναν μια τόσο άνετη επικράτηση στο Σάο Πάουλο στον αγώνα με το Περού, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Copa America. Οι διοργανωτές επικράτησαν με 5-0, πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου περιμένουν τον τρίτο είτε του δεύτερου είτε του τρίτου ομίλου.

Όσο για το Περού, δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρο πως θα συμπεριληφθεί στις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες της διοργάνωσης, αφού το βαρύ
5-0 το φέρνει σε αρνητική διαφορά γκολ (-3).

Το σύνολο του Τίτε θεμελίωσε τη νίκη του από το πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενο τα λάθη του Γκαλέσε και της άμυνάς του. Στο 12ο λεπτό ο Κοουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κασεμίρο από τη μικρή περιοχή με διπλή προσπάθεια με το κεφάλι άνοιξε το σκορ για τη «Σελεσάο», με το πρώτο γκολ του στην εθνική ομάδα στην 39η συμμετοχή του.

Casemiro scores for Brazil.pic.twitter.com/r3ZPtM0Mt6

— Sameh (@BigCasi14) June 22, 2019
Στο 19’ ο Γκαλέσε έκανε δώρο το δεύτερο γκολ στους Βραζιλιάνους, στην προσπάθειά του να γεμίσει στο χώρο του κέντρου, ο Φιρμίνο έβαλε την κόντρα, η μπάλα πήγε αρχικώς στο αριστερό κάθετο δοκάρι για να έρθει και πάλι στα πόδια του άσου της Λίβερπουλ, ο οποίος με άνεση απέφυγε τον Περουβιανό για να διευρύνει το προβάδισμα των διοργανωτών, τελειώνοντας τη φάση με no look εκτέλεση.

Firmino with a another no look finish!

Keywords
Τυχαία Θέματα