Βραβείο επιλογής για την Goodyear

Η Goodyear συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στην ενότητα επιλογής αναγνωστών του περιοδικού ‘Off Road’. Για πέμπτη συνεχόμενη φορά, το ελαστικό Wrangler DuraTrac ψηφίστηκε από τους αναγνώστες ως το καλύτερο off-road ελαστικό.

Οι αναγνώστες του ‘Off Road’ επέλεξαν το αγαπημένο τους ελαστικό από μία με λίστα με 11 διαγωνιζόμενα ελαστικά. Το Wrangler DuraTrac αναδείχθηκε το αγαπημένο τους συγκεντρώνοντας 21,3% των ψήφων. Στην ψηφοφορία
συμμετείχαν συνολικά 20.000 αναγνώστες που ανέδειξαν το αγαπημένο τους off-road ελαστικό καθώς και το αγαπημένο τους off-road όχημα.

Το Goodyear Wrangler DuraTrac έχει σχεδιαστεί ειδικά για έντονη off-road οδήγηση και, χάρις στην αντοχή και την ευελιξία τους, τα οχήματα μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες επιφάνειες εδάφους.

«Αυτό το βραβείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς καθώς οι αναγνώστες του περιοδικού ‘Off Road’ είναι πραγματικά ειδικοί και έχουν υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά στα off-road ελαστικά. Αυτό δείχνει σαφώς ότι το Wrangler DuraTrac εκπληρώνει τις υποσχέσεις του» δήλωσε ο Μάικ Ραϊτοκόσκι, Chief Marketing Officer Europe της Goodyear.

Τα βραβεία επιλογής αναγνωστών του περιοδικού ‘Off Road’ έχουν μακρά παράδοση ανάδειξης των καλύτερων off-road οχημάτων. Ο θεσμός των βραβείων χρονολογείται από το 1982, ενώ η κατηγορία του καλύτερου off-road ελαστικού καθιερώθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια και η Goodyear είναι νικήτρια της κατηγορίας αυτής κάθε εφεξής.
Keywords
Τυχαία Θέματα