Βράβευσε τον Μπεϊράν η ACB

Ο φόργουορντ της Τενερίφης είναι ο νέος κάτοχος του βραβείου «Endesa» για τη σεζόν 2018-19.

Ο Χαβιέρ Μπεϊράν έλαβε το συγκεκριμένο ατομική διάκριση από την διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και για την συμπεριφορά του εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Άλλωστε είναι ένα βραβείο, το οποίο συνδυάζει συμπεριφορά, ηγετικά χαρακτηριστικά και ψυχικά αποθέματα. Και ο Μπεϊράν είναι ένας παίκτης που κατάφερε
να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος τον είχε αφήσει εκτός για 291 ημέρες.

«Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση να λαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο, όχι μόνο για τους αριθμούς μου, οι οποίοι είναι σημαντικοί, αλλά και για άλλους παράγοντες, όπως οι αξίες. Πάντοτε προσπαθώ να τις μεταδώσω τόσο στην προσωπική μου ζωή, όσο και στον αθλητισμό και γι’ αυτό είμαι διπλά χαρούμενος.

Νομίζω ότι προσωπικά ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου, αφού απόλαυσα όλες τις διοργανώσεις που φτάσαμε μακριά. Παλέψαμε στα playoffs του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία ημέρα, φτάσαμε στα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι, παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό, ενώ συμμετείχα και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας με την Εθνική ομάδα.

Η ομάδα με βοήθησε να πάρω αυτό το βραβείο και εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο Χαβιέρ Μπεϊράν.
Keywords
Τυχαία Θέματα