Βόβορας: «Λανθασμένη η προσέγγισή μας αμυντικά» (video)

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε μετά το ματς με τη Χίμκι πως η ομάδα προσέγγισε πολύ λανθασμένα αμυντικά το ματς και γι’ αυτό και ηττήθηκε.

Αναλυτικά:

«Η αμυντική μας προσέγγιση ήταν κακή. Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να παίζεις σκληρά στην άμυνα, αυτό δεν έγινε, έχουμε αθλητικά παιδιά που μπορούν να παίξουν σκληρά. Στο πρώτο ημίχρονο τους δώσαμε εύκολα καλάθια, δεν βάλαμε τα πόδια μας κάτω να παίξουμε ένας εναντίον ενός και αυτό πρέπει να αλλάξει εάν θέλουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας. Σκοράρουν πολλά λέι απ και πήραν 13 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό μας πλήγωσε
σήμερα. Για να είμαστε ειλικρινές ξεκινήσαμε σκληρά στην άμυνα, τους περιορίσαμε, όλα ξεκίνησαν απ’ το πρώτο ημίχρονο. Αυτό έχει συμβεί στα τελευταία εκτός έδρας ματς.

Σε έναν μαραθώνιο πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι το επόμενο ματς. Αν κερδίσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό θα έχουμε χρόνο να ενσωματώσουμε και τα νέα παιδιά, θα ετοιμαστούμε μετά για δύο εκτός έδρας ματς και αν δεν ελέγξεις το ρυθμό τότε δεν έχεις πιθανότητες νίκης. Όλα ξεκινούν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Πέιν, έχει κάποια καλά στοιχεία, είναι επιθετικός, καλός αμυντικός, θέλει περισσότερο χρόνο για καταλάβει τη φιλοσοφία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα στοιχεία που μπορεί να μας δώσει και χρόνο για να κρατήσουμε ψηλά την ένταση».
Keywords
Τυχαία Θέματα