Βούισιτς: «Θέλουμε τον Σάρας στη Μακάμπι»

Ο Νίκολα Βούισιτς τόνισε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να προσλάβει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην τεχνικής της ηγεσία, κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Κροάτης παράγοντας πλέον της ισραηλινής ομάδας και πρώην σέντερ αναφέρθηκε και στην απόφαση της «ομάδας του λαού» να χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ομάδες σε πρωτάθλημα και Euroleague τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά, ο Βούισιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα
«24sek.lt» για τον «Σάρας»: «Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό. Τον θέλαμε από όταν ξεκίνησε την νέα του καριέρα. Θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στο μέλλον. Ο Σάρας είναι θρύλος της Μακάμπι και θα θέλαμε να τον έχουμε στο μέλλον. Πάντως, τώρα έχουμε τον προπονητή μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση για τις δυο ομάδες της Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε δύο ομάδες. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σημαντική για εμάς και θέλουμε να αγωνιστούμε εκεί με την καλύτερη. Οι κανόνες στο Ισραήλ είναι τόσοι πολλοί που είναι αδύνατον να είσαι ανταγωνιστικός και στις δύο διοργανώσεις. Εάν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το μοντέλο. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, είναι μία “επαναστατική” κίνηση, κάτι που κανείς δεν έχει κάνει στο παρελθόν. Ψάχνουμε λύσεις αλλά είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα. Μία ομάδα δεν μπορεί να έχει επιτυχίες και στις δύο διοργανώσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα