Βοριαζίδης: «Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα, έχω δουλέψει σκληρά!»

Εύκολη επικράτηση για τον Άρη απέναντι στην Κ23 της Αταλάντα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε για το αποτέλεσμα, αλλά και στον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Βοριαζίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ισχυρίστηκε ότι έχει δουλέψει σκληρά, ενώ παράλληλα είναι χαρούμενος για τον χρόνο συμμετοχής που έλαβε από τον Έλληνα τεχνικό στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φιλική νίκη του Άρη επι της Κ23 της Αταλάντα: «Θετικό το πρώτο δείγμα. Πήραμε λεπτά όλοι και είναι σημαντικό για τον κάθε παίκτη

σε αυτή την περίοδο. Τόσο τακτικά όσο και σε φυσική κατάσταση, όντας σε καλό επίπεδο και στα δύο. Όσοι είμαστε από πέρυσι, ξέρουμε τι θέλει ο προπονητής και ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια»

Για τη δουλειά του: «Έχω δουλέψει σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος της περσινής χρονιάς. Είμαι χαρούμενος που πήρα κάποια αγωνιστικά λεπτά μετά από πάρα πολύ καιρό. Μου είχε λείψει πολύ ο αγωνιστικός ρυθμός. Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά είμαι στον Άρη. Με πεισμώνει για να γίνω καλύτερος και να αποδεικνύω σε κάθε συμμετοχή μου ότι πρέπει να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για την ευκαιρία που περιμένει από τον Γρηγορίου: «Το έχουμε στο μυαλό μας. Ολοι έχουμε καλή χημεία και είμαστε μία παρέα. Δουλεύουμε σκληρά και ανυπομονούμε να πάρουμε ευκαιρίες ώστε να τις εκμεταλλευτούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα