Βόλος-ΠΑΟ 0-2: "Πράσινος σίφουνας" πέρασε από το Βόλο (vid)

Βόλος-ΠΑΟ 0-2: "Πράσινος σίφουνας" πέρασε από το Βόλο (vid)gliorisΤετ, 01/27/2021 - 16:59

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο αντιπαρήλθε τη μέτρια αρχή του στο ματς, αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε από το 55ο λεπτό για να πάρει τη νίκη στο Βόλο με σκορ 2-0, κρατώντας για έκτο ματς ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ήταν αποτελεσματική

στην τελική προσπάθεια και αυτός αποδείχθηκε ο καθοριστικός παράγων στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής στη Μαγνησία.  

Στο τρίτο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα μετά από σουτ του Φεράρι προσέκρουσε εντός περιοχής του Παναθηναϊκού στον Καμπετσή. Εξετάστηκε στο βίντεο, χωρίς να εντοπιστεί κάτι αντικανονικό. 
Ο Βόλος έδειξε να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα στα πρώτα λεπτά κι είχε δοκάρι σε φάση με δόση τύχης καθώς ο Φεράρι έκανε σέντρα αλλά η πορεία που διέγραψε η μπάλα την έστειλε στο οριζόντιο του Διούδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βόλος απείλησε ξανά με τον Μπαρτόλο να βγάζει τελική μετά από μεταβίβαση του Μαρτίνες, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ. 
Ο Ντεντάκης αποχώρησε στο 23ο λεπτό με πρόβλημα στο γόνατο και οι πράσινοι που αναπτύχθηκαν από την αριστερή τους πλευρά, απείλησαν με κεφαλιά του Ιωαννίδη μετά από σέντρα του Καμπετσή. 
Οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία να απειλήσουν ξανά, όταν ο Δουβίκας μετά από λάθος του Χατζηθεοδωρίδη, πάτησε περιοχή και τροφοδότησε το Σάντσες, ο οποίος όμως πλάσαρε πάνω από την εστία. 
Ο Καμπετσής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους πράσινους στο 43ο λεπτό με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, στην εξέλιξη φάσης στην οποία ο Κλέιμαν είχε εξουδετερώσει κεφαλιά του Μαουρίσιο. Ήταν το τρίτο φετινό τέρμα του, σκοράροντας μάλιστα στα τελευταία τρία σερί ματς.  

Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου, καθώς ο Μπαρτόλο στην αμέσως επόμενη φάση δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε γύρισμα χαμηλά του Φεράρι. 

Ο Άνχελ Λόπεθ αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς ο Μπαριέντος που είχε αντικαταστήσει τον Ντεντάκη, άφησε  στον Κιάκο. Ήταν ο νοεισελθών αυτός που είχε την πρώτη τελική του δεύτερου μέρους, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. 
Στο 55ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο διαιτητής που εξετάζοντας το βίντεο απέβαλε τον Χουάνκαρ για χτύπημα εκτός φάσης στον Κιάκο, ενώ αρχικά τον είχε παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα. 

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα εννέα λεπτά αργότερα εκδηλώνοντας αντεπίθεση που οργάνωσε ο Μαουρίσιο τροφοδοτώντας τον Ιωαννίδη που την ολοκλήρωσε με δυνατό πλασέ. 

Οι πράσινοι πανηγύρισαν με το τελευταίο σφύριγμα την πέμπτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση, αφού ο Διούδης αντέδρασε σωστά στην καλύτερη ευκαιρία τους από το βολέ του Ριένστρα. Παράλληλα ήταν το έκτο ματς στο αήττητο σερί που τρέχει η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, η οποία σε αυτή την εξάδα αγώνων παράλληλα έχει διατηρήσει και ανέπαφη την εστία της.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν – Ντεντάκης(23’ Μπαριέντος, 46’Κιάκος, 70’ Μπάλλας), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι-Τσοκάνης, Ριένστρα-Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Σάντσες-Δουβίκας

ΠΑΟ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης - Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες-Ιωαννίδης(82’ Ιωαννίδης), Καμπετσής, Αϊτόρ (78’ Χατζηγιοβάνης)  
Κίτρινες κάρτες: Κιάκος (58’)
Κόκκινες κάρτες: Χουάνκαρ (55’)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βόλος - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΠΣ Βόλος ΕΛΛΑΔΑ Παρότι ο Βόλος άρχισε καλύτερα το ματς, ο Παναθηναϊκός πήρε την πέμπτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 2-0, έχοντας μείνει με δέκα παίκτες από το 55ο λεπτό. Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 16:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα