Βόλος-Παναιτωλικός 1-2: Το «διπλό»… ανάσας έφερε το τέλος του Αμπασκάλ (hls)

Νικητής από το Πανθεσσαλικό στάδιο, έφυγε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε του Βόλου από το πρώτο ημίχρονο (1-2) και συνεχίζει με μεγαλ΄τυερη αισιοδοξία την διεκδίκηση στην εξασφάλιση της παραμονής του. Η ομάδα του Αγρινίου αιφνιδίασε δυο φορές τους γηπεδούχους που ήταν “φλύαροι” και αναποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο για να έφταναν, τουλάχιστον, στην ισοφάριση. Μετά το τέλος του αγώνα, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας της ΠΑΕ Βόλος με τον Ισπανό

τεχνικό, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ

Μόλις στο 3ο λεπτό και στην πρώτη επίθεση του Παναιτωλικού στο παιχνίδι, ο Μορσάι με σουτ εκτός της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόρις που έδειξε απροετοίμαστος να αντιδράσει θετικά, αλλά και εκτεθειμένος από τον που επιτηρούσε τον σκόρερ, ο οποίος απέκτησε ελεύθερο χώρο για να σουτάρει στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τέρματος.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βόλος “απάντησε” και ισοφάρισε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άντριεν Εγκατέν και ενώ ο Μελίσσας “εκτινάχθηκε” στην δεξιά γωνία του, χωρίς να προλάβει να αποκρούσει.

Στο 13′, ο Σουάρες σούταρε δυνατά από μεγάλη απόσταση εκτός της περιοχής, αλλά ο Μελίσσας του είπε “όχι” και απέρουσε κόρνερ,. ενώ στο 19′ στην κεφαλιά του Γκρίλο, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μλπόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 31′, ο Παναιτωλικός προειδοποίησε με ευκαιρία για γκολ αλλά στο σουτ του Μεντόσα. η μπάλα πέρασε άουτ και δυο λετπά αργότερα, ήρθε το 1-2. Σέντρα ακριβείας από τον Χουχούμη και “καρφωτή” κεφαλιά-“ψαράκι” του Νίκου Καρέλλη, διαμόρφωσαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ακολούθησε στο 37′ ευκαιρία του Ρεγκατέν, χωρίς να υπάρξει νέα ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός μετά το 55′ έπαιξε με αμυντικό προσανατολισμό και έκανε διαχείριση του χρόνου, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από τους γηπεδούχους που είχαν την κατοχή της μπάλας,

Στο 83′, οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία προ του Μελίσσα για να έφταναν στο 1-3, αλλά την πρώτη φορά ο Μπόρις απομάκρυνε προ του Καρέλλη και την δεύτερη μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ (50′ Βοϊτκόφσκι), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατέν, Σοάρες (77′ Νίνης), Μπαρτόλο, Ορόζ (78′ Τσοκάνης), Ροσέρο (66′ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

ΠANAIΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα (64′ Ντουάρτε), Μόρσεϊ, Μεντόσα (75′ Λούι), Καρέλης (85′ Βέργος).

Keywords
Τυχαία Θέματα