Βόλος-ΟΦΗ 0-1: Έμεινε όρθιος με 10 παίκτες και πήρε το πρώτο του “τρίποντο”

Τα πλάνα των προπονητών

Η 11αδα για τον Βόλο ήταν η εξής: Κλέιμαν, Λούνα, Εσκοβάλ, Σέλης, Άλχο, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Φαν Βερτ

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε τριάδα στο κέντρο της άμυνας με την 11αδα του να είναι: Στέφενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Μπουζούκης, Θοράρινσον, Ντίκο

Μπήκε με το “πόδι στο γκάζι” ο ΟΦΗ

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν το παιχνίδι με γκολ

από τα αποδυτήρια, με τον Διαμαντή να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του, με κεφαλιά ψαράκι μετά από κόρνερ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Βόλος έμοιαζε σοκαρισμένος μετά το γρήγορο γκολ, με τον ΟΦΗ να φτάνει εύκολα στην περιοχή του Κλέιμαν. Στο 12′ ο Λάρσον είχε σουτ φάουλ έξω.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο ημίωρο για να πατήσει με αξιώσεις ο Βόλος την αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του Φερνάντες έφυγε ψηλά άουτ. Με τον Φαν Βερτ να μην μπορεί να βρεθεί με τους συμπαίκτες του, ο Βόλος δεν απειλούσε, με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει στο ημίχρονο.

Ίδιος ρυθμός, άντεξε παρά την αποβολή

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Βίκτορ Φερνάντεθ πέρασε στη θέση του Ματίγια για τον Βόλο. Το παιχνίδι είχε αρκετές μονομαχίες, με τη δύναμη να επικρατεί της ποιότητας. Στο 58′ πάντως ο Ντέλετιτς είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ντέλετιτς να πλασάρει άστοχα μέσα από την περιοχή.

5 λεπτά αργότερα ο Πάολο Φερνάντες από δύσκολη γωνία δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στο 73′ ο Ντέλετιτς σούταρε από μακριά όπως συνηθίζει αλλά ο Στίβενς δεν αιφνιδιάστηκε παρά το γκελ της μπάλας. Στο 76ο λεπτό ο Λάρσον αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Φερνάντες και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Μπαριέντος είχε καλή στιγμή λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ήταν και η τελευταία στο ματς με τους Κρητικούς να αμύνονται σθεναρά και να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θεοδοσουλάκης άγγιξε το 0-2 με πλασέ από μακριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα