Βόλος: Κ. Μπράτσος “Απογοήτευση….” (vid)

Εμφανώς προβληματισμένος ήταν ο Κώστας Μπράτσος μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό.

Όπως σημείωσε ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας στην Cosmote tv: «Είναι απογοήτευση το πρώτο συναίσθημα αλλά το έχω ξαναπεί, τα λάθη σ’ αυτά τα παιχνίδια ‘πληρώνονται’ και τα λάθη δεν είναι μόνο στην άμυνα, είναι και στην επίθεση. Γιατί και σήμερα είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κάτι έστω να μπούμε ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ

να το εξηγήσω αυτήν την αδράνεια στην τελική φάση να σουτάρουμε και να μη βρούμε την μπάλα ή να μην έχουμε τον συγχρονισμό τον κατάλληλο και το ίδιο συνέβαινε κι αμυντικά. Είναι λάθη τα οποία ένας ποιοτικός αντίπαλος δε σου τα χαρίζει κι αυτό συνέβη και σήμερα».

Και συνέχισε προσπαθώντας να εξηγήσει τη διαφορά στην εικόνα της ομάδας του σε σχέση με αντίστοιχες αναμετρήσεις του πρώτου γύρου: «Το διαφορετικό σ’αυτά τα παιχνίδια ήταν ότι μπαίναμε καλά κι ήταν αντίστροφο το αποτέλεσμα. Δηλαδή μπαίναμε καλά, πετυχαίναμε εμείς γκολ ή κρατούσαμε εμείς το αποτέλεσμα. Και στη συνέχεια ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ μας. Τα τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας με ανάλογους αντιπάλους συμβαίνει το αντίστροφο. Όταν λοιπόν δέχεσαι γκολ, το οποίο διαταράσσει την ψυχολογία σου, στη συνέχεια αυτό είναι δύσκολο μ’ αυτούς τους αντιπάλους να το επαναφέρεις. Το έχουμε επαναφέρει με άλλες ομάδες αλλά εκεί μετά όταν χάνεται κάποια ισορροπία μπορεί να δεχτείς και το δεύτερο, όπως έγινε και σήμερα και να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

Κι ολοκλήρωσε με αναφορά στα νέα πρόσωπα που πλαισιώνουν πλέον τον Βόλο: «Τα παιδιά μπήκαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι, θεωρώ πως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά σ’ αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα