Βόλος – Πανσερραϊκός: Κρίσιμο εξ’ αναβολής

Οι Θεσσαλοί, παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με μία νίκη όλη τη σεζόν και καμία στα τρία τελευταία ματς.

Οι Σερραίοι, είναι ψηλότερα, αλλά προέρχονται από βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Διαβάστε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι, όπως τα συνέλεξε η διοργανώτρια:

Οι δύο ομάδες δεν έχουν παρελθόν σε αγώνες πρωταθλήματος σε καμία κατηγορία, αφού δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ στο παρελθόν σε Εθνική ή Επαγγελματική κατηγορία, αλλά η κλήρωση

του Κυπέλλου Ελλάδος τους έχει φέρει αντιμέτωπους τρεις φορές.

Αρχικά σε διπλές αναμετρήσεις τη σεζόν 2019-20, όταν μετά από δύο ισοπαλίες με 1-1, ο Βόλος πήρε την πρόκριση στους “16” του θεσμού με επικράτηση στη διαδικασία των πέναλτι (4-2).

Το 2021-22 κληρώθηκαν πάλι στη φάση των “32” σε μονή αναμέτρηση που έγινε στις Σέρρες και ο Βόλος πήρε την πρόκριση με νίκη 3-1 χάρη στα γκολ των Μπαρτόλο (6’), Δημητρίου (αυτ. 56’), Ροσέρο (78’), ενώ για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει ο Μαρκιόνι.

Ο Βόλος έχει επικρατήσει μόλις στο ένα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια του, σε αυτό με τη νεοφώτιστη Κηφισιά, ενώ έχει και μια ισοπαλία με τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Πανσερραϊκός έχει επτά ματς εκτός έδρας και στα τρία από αυτά έχει φύγει με την ισοπαλία. Αυτό συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ, την Κηφισιά και τον Ατρόμητο.

Η ομάδα των Σερρών επέστρεψε μετά το 2010-11 στην Super League και η τελευταία της εκτός έδρας νίκη ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2010 με 2-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: –

Keywords
Τυχαία Θέματα