Βόλφσμπουργκ – Μπόχουμ 4-0 : Η κραυγή των “λύκων”! (hls)

Κυρίαρχος σε ‘όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού, η Βόλφσμπουργκ νίκησε “καθαρά” και ως ένα σημείο επιβλητικά την Μπόχουμ δείχνοντας πως η μέτρια βαθμολογική της θέση την αδικεί στην παρούσα χρονική στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι δεν θύμισαν σε τίποτε την ομάδα που νίκησε την πρωτοπόρο (!) Ουνιόν την περασμένη αγωνιστική και με τα παρατεταμένα λάθη σε άμυνα – κυρίως – και επίθεση, έπεσε… έρμαιη στην μανία των “Λύκων” σε σημείο πως θα έλεγε κανείς “πάλι καλά” για το τελικό σκορ!!

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Ο τεχνικός Νίκο Κόβατς ανακάτεψε από νωρίς την “τράπουλα” και οι

εσωτερικές αλλαγές – κυρίως στις πτέρυγες – βοήθησαν σημαντικά την ομάδα του να επιβληθεί στο τερέν. Ο Φέλίξ Ενμετσά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 27′ και ο Μπακού, στο 35′ ολοκλήρωσε μια φάση στο ανοιχτό γήπεδο για να φανεί πως οι γηπεδούχοι μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές με κάθε τρόπο!

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό, που δοκίμασε ο τεχνικός της Μπόχουμ στις αρχές της επανάληψης δεν βοήθησαν… Μια ακόμη κεφαλιά του Φέλιξ Ενμετσά στο 58′ και ένα ωραίο σόλο του Βιντ με σουτ στο 80′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν οι “Λύκοι” ήταν πιο αποτελεσματικοί και ίσως πιο… πεινασμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα