Βλέπουν νέα ταλέντα στο Τριφύλλι

Σε τουρνουά που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Νοεμβρίου), οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα αξιολογήσουν και θα διαλέψουν τους καλύτερους αθλητές (γεν. 2005 και 2007) από τις Σχολές Ποδοσφαίρου των Πράσινων.

Υπεύθυνος της αξιολόγησης είναι ο τεχνικός διευθυντής της Aκαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, ενώ οι παίκτες που θα επιλεγούν από το τεχνικό τιμ
των Πράσινων, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Τριφυλλιού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Tο Σαββατοκύριακο 17&18 Νοεμβρίου υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού οργανώνουν ένα πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης των αθλητών τους με σκοπό την δοκιμή των καλύτερων εξ αυτών από τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου οι γεννηθέντες το 2005 και το 2007 νεαροί ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν από αυτή την αξιολόγηση, θα κληθούν στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Υπεύθυνος της αξιολόγησης είναι ο τεχνικός διευθυντής της Aκαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, πλαισιωμένος από το σύνολο των συνεργατών του".
Keywords
Τυχαία Θέματα