Βλάχος: «Νίκη με τη Γιουγκ για τους βαθμούς και τον πληγωμένο μας εγωισμό»

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, για την 8η αγωνιστική του Β΄ ομίλου. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, τόσο για ουσιαστικούς λόγους όσο και για λόγους
γοήτρου, όπως επισήμανε ο Θοδωρής Βλάχος. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έκανε λόγο για «πληγωμένο εγωισμό», μετά την εύκολη ήττα από τους Κροάτες στο Ντουμπρόβνικ, προ δύο εβδομάδων, και ζήτησε από τους παίκτες του πάθος και διάρκεια στην απόδοσή τους.

«Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς το παιχνίδι με τη Γιουγκ στον Πειραιά. Θέλουμε τη νίκη, καταρχήν για τους τρεις βαθμούς, ώστε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης, για το γόητρό μας και τον πληγωμένο μας εγωισμό. Θέλουμε ένα παιχνίδι με πάθος, χωρίς κενά στην απόδοσή μας. Η ομάδα μας ξέρει τον τρόπο και είναι έτοιμη να αντιδράσει σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο» επισήμανε ο Βλάχος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης διεθνής αμυντικός των Πειραιωτών, Άντρο Μπούσλιε, δήλωσε: «Την Τετάρτη κόντρα στη Γιουγκ, θέλουμε οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Έχουμε δει τα λάθη μας στο προηγούμενο παιχνίδι στην Κροατία και το ζητούμενο είναι να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε με πάθος. Περιμένουμε τον κόσμο την Τετάρτη να μας ενισχύσει και να δημιουργήσει την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που ξέρει».

Στην αντίπερα... όχθη, ο βασικός τερματοφύλακας της Γιουγκ, Τόνι Πόπαντιτς, χαρακτήρισε το αυριανό ματς ως το δυσκολότερο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα του. «Μπροστά μας είναι μία νέα δύσκολη αποστολή. Περιμένω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο προ δύο εβδομάδων. Σίγουτα είναι το δυσκολότερο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Κανείς δεν έχει πάρει βαθμούς στο Παπαστράτειο φέτος, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε αήττητοι» τόνισε ο Κροάτης γκολκίπερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα