Βιβλία και κόμικ που θα συνοδεύσουν το "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Ξεκινάμε τις οικονομίες.

Για τον εορτασμό της Star Wars Day, η Lucasfilm αποκάλυψε τη σειρά βιβλίων για το "Journet to Star Wars: The Rise of Skywalker", που θα συνοδεύουν την επόμενη ταινία του franchise.

To StarWars.com δημοσίευσε εξώφυλλα, πληροφορίες και ημερομηνίες κυκλοφορίας για 21 βιβλία και κόμικ, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω;

“Το εκδοτικό πρόγραμμα του 'Journey to Star Wars: The Rise

of Skywalker' είναι το μεγαλύτερο και πιο τολμηρό μας συνοδευτικό πρόγραμμα ταινιών μέχρι στιγμής" είπε ο υπεύθυνος εκδοτικού δημιουργικού της Lucasfilm, Michael Siglain, στο StarWars.com. "Έχουμε εξαιρετικά ταλαντούχους συγγραφείς, καλλιτέχνες και εκδότες που δημιουργούν υλικό για fans όλων των ηλικιών. Αν κι αυτοί οι τίτλοι θα περιλαμβάνουν στοιχεία και easter eggs για τη νέα ταινία, οι περισσότεροι αυτών θα είναι ολοκαίνουργιες ιστορίες που ακολουθούν τα γεγονότα του "Star Wars: The Last Jedi". Στα βιβλία μας 'Journey to' θα πρωταγωνιστούν οι Rey, Finn, Poe, Rose και φυσικά, Leia, Chewie, τα droids και το First Order".

"Εδώ θα ρίξετε μια ματιά στην κατάσταση του γαλαξία και κάποιες από τις συνεχιζόμενες μάχες μεταξύ Resistance και First Order. Καθώς οι fans προετοιμάζονται για το Rise of Skywalker και την επική κατάληξη του Skywalker saga, αυτές οι ιστορίες δεν πρέπει να αγνοηθούν".

Σε σχετικά νέα με την ταινία, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, το διάλειμμα που θα υποστεί ο κινηματογραφικός κόσμος του "Star Wars", ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren, μάθαμε τις αντιδράσεις του Rian Johnson για το νέο trailer και το ότι ετοιμάζει νέο saga με τους showrunners του "Game of Thrones".

Το "Star Wars: The Rise of Skywalker" θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Το teaser του Rise of Skywalker σπάει ρεκόρ του franchise Star Wars: Η ιστορία για τους γονείς της Rey δεν έχει τελειώσει Η επιστροφή του Palpatine ήταν σχεδιασμένη από το "The Force Awakens"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα