Βίοι αντίθετοι για τους...χαζομπαμπάδες Εμπολό και Γκράνκβιστ!

Ο Μπρεέλ Εμπολό έκανε ταξίδι - αστραπή στην Ελβετία για να παραστεί στην γέννηση του παιδιού του, αντίθετα με τον Αντρέας Γκράνκβιστ που δεν θα τα καταφέρει!

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο 21χρονος Εμπολό, αγωνίστηκε με την Εθνική του ομάδα κόντρα στην Κόστα Ρίκα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ την περασμένη Τετάρτη (2-2).

Αμέσως
μετά, με την άδεια του προπονητή του πέταξε με ιδιωτικό τζετ στην Ζυρίχη, όπου την Πέμπτη, η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, την μικρή Ναλίγια, με τον Εμπολό να δίνει το παρών και να κόβει μάλιστα τον ομφάλιο λώρο.

Στην συνέχεια, ο νεαρός άσος επιβιβάστηκε ξανά σε ιδιωτικό αεροπλάνο, προκειμένου να επιστρέψει στην Ρωσία και να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή εν' όψει του αγώνα της φάσης των «16» την Τρίτη κόντρα στην Σουηδία.

«Λίγο μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα η σύντροφός μου έστειλε μήνυμα ότι ο τοκετός θα ξεκινούσε σύντομα. Χάρηκα πολύ που ο κόουτς μου έδωσε την άδεια να γυρίσω σπίτι. Λίγο πριν φύγω από την κλινική, η σύντροφός μου, μου ζήτησε να μην επιστρέψω πριν από τις 16 Ιουλίουμ μετά τον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο χαρούμενος πατέρας.

Αντίθετα, ο προσεχής αντίπαλός του, Αντρέας Γκράνκβιστ, δεν θα έχει την ίδια τύχη.

Η σύζυγος του αρχηγού της Σουηδίας, αναμένεται να γεννήσει το δεύτερο παιδί του ζευγαριού ανήμερα του αγώνα με την Ελβετία, οπότε ο παίκτης δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

«Είναι δύσκολο να φύγεις όταν έχεις να δώσεις παιχνίδι νοκ - άουτ σε Μουντιάλ. Ωστόσο δεν υπάρχει πρόβλημα, η γυναίκα μου είναι δυνατή και έχει δίπλα της πολλούς από τους αγαπημένους μας ανθρώπους», τόνισε ο Σουηδός.
Keywords
Τυχαία Θέματα