Βιντάλ: " Δεν είμαι χαρούμενος, γιατί δεν είμαι βασικός στη Μπαρτσελόνα "

Ο Αρτούρο Βιντάλ διέψευσε πως η πρόσφατη δημοσίευση του στο instagram περί "Ιούδων" αφορούσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τόνισε πως οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει, θα το συζητήσει κατ΄ιδίαν με τον προπονητή του.

Παράλληλα ο Χιλιανός τόνισε ότι δεν είναι χαρούμενος γιατί δεν έχει θέση βασικού στη Μπαρτσελόνα και ανέφερε πως θα προσπαθήσει να πείσει τον Βαλβέρδε
να του δώσει την ευκαιρία που θέλει στους "μπλαουγκράνα".

" Αν ένας παίκτης δεν παίζει, είναι φυσιολογικό να μην είναι χαρούμενος. Αυτό ισχύει και στη δική μου περίπτωση, καθώς σε όλη μου την καριέρα πάλευα για να βρίσκομαι στις καλύτερες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έχω συνηθίσει να παίζω βασικός σε νικήτριες ομάδες και ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και στη Μπαρτσελόνα. Αυτό θέλω. Θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου, προκειμένου να έχω συμμετοχή στα σημαντικά παιχνίδια. Είμαι καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και έχω βελτιωθεί αρκετά", είπε ο Βιντάλ για το μικρό χρόνο συμμετοχής του στη Μπαρτσελόνα, ενώ αναφορικά με το πρόσφατα ποστάρισμα στο Instagram, ανέφερε:

" Αν έχω κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή ή κάποιον άλλον, τότε θα μιλήσω απευθείας μαζί του. Δεν θα το κάνω μέσω των social media. Το μήνυμα μου δεν ήταν για το ποδόσφαιρο και γι' αυτό το διέγραψα. Γιατί δεν είναι ωραίο να υπάρχει φημολογία. Ήταν ένα προσωπικό αστείο. Πάντα αντιμετωπίζω τα προβλήματα πρόσωπο με πρόσωπο ".
Keywords
Τυχαία Θέματα