Βιλερμπάν-Μακάμπι 67-85: Σταθερά σε τροχιά πρόκρισης

Με την πέμπτη εκτός έδρας νίκη (67-85) στο “Αστρομπάλ” κόντρα στην Βιλερμπάν, η Μακάμπι παραμένει σταθερά σε θέση πρόκρισης στα πλει οφ και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Παρτίζαν- Ολυμπιακού (24/3) για να μάθει αν θα συνεχιστεί η ισοβαθμία της με την σερβική ομάδα.

Η Μακάμπι προηγήθηκε 6-12 στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, με τον Μπάλντουιν να είναι ο πρωταγωνιστής στην επίθεση της ισραηλινής ομάδας και στο δεύτερο δεκάλεπτο (συνολικά 14 πόντους), αλλά η Βιλερμπάν, εκτός

του Ντε Κολό που σημείωσε 19 πόντους, είχε τον Λάιτι με ισάριθμους πόντους, καταφέρνοντας να ακολουθεί τους φιλοξενούμενους στο σκορ, από την επίθεση της και το υψηλό σκορ που είχαν, όπως συνηθίζουν. Δυο φορές στην δεύτερη περίοδο, η Μακάμπ προηγήθηκε με 5 πόντους και η Βιλερμπάν αντέδρασε θετικά, ισοφαρίζοντας με σερί 5-0.

Με επιμέρους σκορ 16-22 στο 3ο δεκάλεπτο και τον Μπάλντουιν να φτάνει τους 21 πόντους, η Μακάμπι απέκτησε διαφορά 7 πόντων και στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν ανησύχησε από τους γηπεδούχους, χάριν και στην απόδοση του Κόλσον και του Μπράουν.

Δεκάλεπτα: 22-22, 43-46, 59-68, 67-85

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα