Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 91-98: Έβγαλε…31 ο Πάντερ! (highlights)

Οι Καταλανοί, είναι στο 16-8, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, ενώ οι Γάλλοι στο 6-18 με πέντε σερί ήττες.

Οι θέσεις των δύο ομάδων, θεωρητικά προετοίμαζαν για ένα εύκολο βράδυ για τους Καταλανούς, όμως η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ, έδειξε διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Χάρη σε δέκα πόντους του Γουότσον, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή στην α’ περίοδο.

Στο β’ δεκάλεπτο, ο Γουότσον συνέχισε να είναι εύστοχος, όμως το αντίπαλο δέος, Κέβιν Πάντερ, βοήθησε τους Καταλανούς να παραμείνουν σε επαφή με το σκορ στο ημίχρονο (49-47).

Οι

Καταλανοί, με Σατοράνσκι άξιο συμπαραστάτη του Πάντερ, πήραν το προβάδισμα στην τρίτη περίοδο, ωστόσο οι Γάλλοι έμεναν στο ματς, καθώς βρήκαν και άλλες λύσεις με Εμπουά και Ανγκόλα.

Η Μπαρτσελόνα όμως, ήταν τελικά καλύτερη και πιο ψύχραιμη στο τέλος, με τον Πάντερ να κλείνει το προσωπικό του ρεσιτάλ στους 31 πόντους για την τελική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 49-47, 70-74, 91-98

BOXSCOREΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 91-98, Έβγαλε…31, Πάντερ,vilerban – bartselona 91-98, evgale…31, panter