Βίλεμ - Άγιαξ 1-1: Γιορτινή γκέλα για τον «Αίαντα»! (hls)

Βίλεμ - Άγιαξ 1-1: Γιορτινή γκέλα για τον «Αίαντα»! (hls)ageorgiΤετ, 12/23/2020 - 22:01

Ο Άγιαξ προηγήθηκε αλλά κόλλησε στο 1-1 με την εκ των ουραγών της Eredivisie Βίλεμ του Βαγγέλη Παυλίδη.
Ο «Αίαντας» επιφύλασσε για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του 2020 την πρώτη ισοπαλία του ημερολογιακού έτους, μένοντας μόλις έναν πόντο μπροστά από την Αϊντχόφεν, την οποία υποδέχεται στο Άμστερνταμ στην πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή (10/1). 
Οι γηπεδούχοι από την άλλη πήραν

πόντο μετά από τέσσερις σερί ήττες και έδειξαν ότι θα το παλέψουν για την παραμονή.
Ο Άγιαξ ξεκίνησε ιδανικά καθώς στο 4' προηγήθηκε με διαγώνιο σουτ του Άντονι έπειτα από πάσα του Χούντελααρ, ενώ ο τελευταίος μπορούσε το 2-0 στο 8' με κεφαλιά, όπως και ο Ταγλιάφικο στο 12'.
Η Βίλεμ όμως είχε καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με Νάνελι και Βριντ να υποχρεώνουν σε καλές επεμβάσεις τον Ονανά.
Στο β' οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και μετά από ένα καλό σουτ στο 52' από τον Παυλίδη που πέρασε άουτ, ισοφάρισαν στο 54' όταν μετά από κάθετη πάσα του Έλληνα και παρέμβαση του Νάνελι, ο Βριντ βρέθηκε στην περιοχή και σκόραρε με ωραίο αριστερό σουτ.
Ο Άγιαξ αύξησε την πίεση και είχε δοκάρι σε σουτ του Τάντιτς στο 64', όμως και οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για δεύτερο γκολ με Νάνελι, Τρεζόρ και Βριντ.
Στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν θρίλερ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ράουτερ όμως να κρατά το πολύτιμο 1-1.
ΒΙΛΕΜ (Κόστερ): Ράουτερ - Οβούσου, Χολμέν (40' Σαγκλάμ), Φαν ντερ Χέιντεν, Κεν - Χίρκενς, Τρεζόρ (89' Γεμπόα), Σπίρινγκς (82' Σπίρινγκς) - Νάνελι (81' Κέλερτ), Βριντ, Παυλίδης.
ΑΓΙΑΞ (Τεν Χαχ): Ονανά - Κλάιμπερ (83' Ρενσχ), Σχούουρς, Μπλιντ, Ταγλιάφικο - Κλάασεν (58' Εκέλενκαμπ), Λαμπιάντ (68' Πρόμες), Χράφενμπερχ - Άντονι, Χούντελααρ, Τάντιτς.
 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Willem - Ποδόσφαιρο Ajax - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Willem II Tilburg ΟΛΛΑΝΔΙΑ Βίλεμ - Άγιαξ: 1-1 (hls) Submitted by osinteli on Τετ, 12/23/2020 - 22:28 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_WILLEM_AJAX_231220.mp4 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΟΛΛΑΝΔΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Βίλεμ - Άγιαξ για την Eredivisie. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Willem II Tilburg Willem - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Άγιαξ προηγήθηκε αλλά κόλλησε στο 1-1 με την εκ των ουραγών της Eredivisie Βίλεμ του Βαγγέλη Παυλίδη. Article publish on Τετ, 12/23/2020 - 22:01 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα