Βιγιαρεάλ – Μαρσεϊγ 3-1: Πρόκριση… δια πυρός και σιδήρου (highlights)

Η Βιγιαρεάλ είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Μαρσεϊγ. Μετά την ήττα με 4-0 στο “Βελοντρόμ”, η ομάδα του Μαρσελίνο, έπρεπε να ξεπεράσει τον εαυτό της για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι ότι η Ισπανική ομάδα το πάλεψε. Προηγήθηκε 3-0, είχε ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο, αλλά… η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Στο 32΄ ο Καπού άνοιξε τον χορό των τερμάτων (1-0) και ο Σέρλοτ στο 54΄ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0) βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο.

Στο 85΄ ο Μοσκέρα έκανε το

3-0, αλλά στη συνέχεια ο Πάου Λόπεθ με νύχια και με δόντια προσπάθησε και κατάφερε να σταματήσει τις όποιες επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων του.

Αντίθετα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ομπαμεγιανκ ξεδίπλωσε το ταλέντο του, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλος για το 3-1 και η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Φεμενία (84΄ Λ. Μοράλες) Μαντί, Μπαγί (51΄ Μοσκέρα), Κουένκα, Καπού (84΄ Κομεσάνια), Παρέχο, Κοκλέν (66΄ Μπαένα), Μορένο, Σέρλοτ, Κέδες

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Κλος, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Κονόγκμπια, Βερετού, Ουναϊ (79΄ Λ. Ενρίκε) , Μειτέ, Μερλέν, Σαρ (46΄ Ομπαμεγιάνκ), Εντιαγέ (46΄ Αρίτ)

Keywords
Τυχαία Θέματα