Βιγιαφάνιες : «Όλοι οι αγώνες πλέον είναι ντέρμπι» (vid)

Βιγιαφάνιες : «Όλοι οι αγώνες πλέον είναι ντέρμπι» (vid)antaloΣάβ, 03/20/2021 - 10:00

Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού θεωρεί πως η ομάδα του μπαίνει με ιδανική ψυχολογία στα πλέϊ-οφ, θεωρώντας πλέον το κάθε ματς κρίσιμο και καθοριστικό για την πορεία της σε αυτή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Ο Λούκα Βιγιαφάνιες μιλώντας στα κανάλια novasports στάθηκε στην τελευταία καλή εμφάνιση

του «τριφυλλιού», στην ετοιμότητα της ομάδας του θεωρώντας πως από εδώ και πέρα όλοι οι αγώνες είναι ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται προκειμένου να ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη πρόκληση!
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off antalo On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Βιγιαφάνιες : «Όλοι οι αγώνες πλέον είναι ντέρμπι» Submitted by antoniamath11 on Σάβ, 03/20/2021 - 09:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/DHLOSH_VIGIAFANIES_PAO_130321.m… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού θεωρεί πως η ομάδα του μπαίνει με ιδανική ψυχολογία στα πλέϊ-οφ, θεωρώντας πλέον το κάθε ματς κρίσιμο και καθοριστικό σε αυτή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού θεωρεί πως η ομάδα του μπαίνει με ιδανική ψυχολογία στα πλέϊ-οφ, θεωρώντας πλέον το κάθε ματς κρίσιμο και καθοριστικό σε αυτή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Article publish on Σάβ, 03/20/2021 - 10:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα