Βιγέδα: “Ελπίζουμε ότι ο Ροντρίγκεζ θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του στον Άρη!”

Αναφορά σε λεπτομέρειες σχετικά με την παραχώρηση του Έντβιν Ροντρίγκεζ στον Άρη με τη μορφή δανεισμού έκανε ο πρόεδρος της Ολίμπια, Ραφαέλ Βιγέδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Ονδούρας. Σχολίασε την απόφαση της διοίκησης της ομάδας του να παραχωρήσει τον παίκτη με μορφή δανεισμού και ευχήθηκε ο τελευταίος να καταφέρει να πείσει τους “κίτρινους” και να παραμείνει στην ομάδα, μιας και υπάρχει οψιόν αγοράς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο TVC, όπως μεταφέρει ο ιστότοπος diez.hn, ο Βιγέδα

απάντησε κατ’ αρχάς γιατί η διοίκηση συναίνεσε στο δανεισμό του Ροντρίγκεζ, αν και η Ολίμπια είναι μια ομάδα που αρέσκεται να πουλάει και όχι να δανείζει τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών της. Μάλιστα, όπως αναφέρει το άρθρο, η Ολίμπια είναι μια από τις ομάδες της Ονδούρας, που εξάγουν τους περισσότερους παίκτες, το οποίο σημαίνει ότι έχει το know how γι’ αυτό.

Είπε σχετικά: “Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι η καλύτερη συμφωνία, που θα μπορούσε να επιτευχθεί. Νιώσαμε, όμως, ότι ήταν καιρός να δώσουμε στον Έντβιν την ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό. Θα προτιμούσα να ήταν παραχώρηση με πώληση, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα (σ.σ. Άρης) θέλει πρώτα να δει, αν προσαρμοστεί στα δεδομένα της. Πρόκειται για δανεισμό ενός έτους, με καθορισμένη οψιόν. Ελπίζουμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία ο παίκτης και να μείνει στην Ευρώπη”.

Ο Βιγέδα επίσης έκανε λόγο και για προτάσεις και από άλλες ομάδες για τον Ροντρίγκεζ: “Πέρυσι το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από μια ομάδα από την Πορτογαλία, που μόλις είχε ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Είχαμε αρκετές συζητήσεις. Στην αρχή ήταν άμεσες, αλλά αργότερα έγινε μέσω του εκπροσώπου Πάουλο Ερνάντεζ. Αποφασίσαμε ότι δεν ανταποκρινόταν στις επιθυμίες του συλλόγου. Προσωπικά πίστευα ότι ο Έντβιν θα μπορούσε ακόμα να περιμένει για μια καλύτερη προσφορά”.

Και συνέχισε: “Μου φαίνεται ότι φέτος ήταν πιο καλά, γιατί έχει ωριμάσει και σε συμπεριφορά και στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η Ονδούρα δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό επηρέασε το ενδεχόμενο να έχει μεγαλύτερη αξία ο ποδοσφαιριστής. Αυτή τη φορά του παρουσιάστηκε καλύτερη προσφορά, από καλύτερη ομάδα. Το γεγονός ότι ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται εκεί είναι μια κατάσταση, που θα βοηθήσει πολύ τον Έντβιν”.

Μιλώντας σε άλλο σημείο για τον χαρακτήρα του Ροντρίγκεζ, σχολίασε: “Ο Έντβιν είναι ένα συγκεντρωμένο παιδί, έχοντας επίγνωση της δουλειάς που πρέπει να κάνει, για να προχωρήσει. Μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει σε ένα καλό σπίτι. Αυτές είναι καταστάσεις, που τον βοηθούν να κάνει αυτό το βήμα. Για αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να φύγει. Ελπίζουμε ότι μπορεί να την εκμεταλλευτεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα