Βιεϊρίνια για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: Τα είπε με Σαββίδη και θα τα… ξαναπεί

Τίτλους τέλους στην σπουδαία του καριέρα έριξε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, σε μία τελετή που έλαβε χώρα στην Τούμπα μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος άσος αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και πλέον εξετάζει τις επιλογές του για το μέλλον του.

Όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη, ο ίδιος έχει κάνει ήδη μία πρώτη

κουβέντα με τον ισχυρό άντρα του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του μετέφερε ότι οποιαδήποτε συζήτηση για το τι θα συμβεί και αν θα παραμείνει από άλλο πόστο θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Αυτό διότι «αυτό έκανα σε όλη στην καριέρα μου, αυτό έπραξα και τώρα. Προτεραιότητα ήταν το ματς με την ΑΕΚ και ο στόχος της τρίτης θέσης. Όχι το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια.

Όπερ και εγένετο, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται να τα πουν τις επόμενες ημέρες…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ, Σαββίδη,vieirinia, paok, savvidi