Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις με ίχνη ουσιών στις τοξικολογικές – Όλα δείχνουν ότι τη νάρκωσαν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διεξήχθη σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η νεαρή κοπέλα, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η καταγγέλλουσα είχε αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του πάρτι κατανάλωσε αλκοόλ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, μετά από αυτή την αποκάλυψη, το κατηγορητήριο δύναται να αλλάξει για τους εμπλεκόμενους οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυστηρότερες ποινές.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την ΕΛΑΣ να συγκεντρώνει στοιχεία για τρεις επιχειρηματίες από την Αθήνα, γόνους γνωστών οικογενειών, οι οποίοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου και κατόπιν της απολογίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η νεαρή κοπέλα τις τελευταίες ημέρες, μετά την πολύ μεγάλη έκθεση που έχει πάρει το θέμα και τις καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος μαστροπών το οποίο δρα στη συμπρωτεύουσα, εκμεταλλευόμενο ανυποψίαστες νεαρές κοπέλες έχει προτιμήσει να παραμείνει κλεισμένη στον εαυτό της και να μην εκτίθεται στη δημοσιότητα, παρά μόνο μέσω του δικηγόρου της, Αθανασίου Ζιώγα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στην κατάθεσή της η 24χρονη φέρεται να είπε: “Ξύπνησα σε άλλο δωμάτιο και τηλεφώνησα στον φίλο μου. Τον ρώτησα γιατί βρίσκομαι εδώ και όχι στο δωμάτιό μου και μου είπε: Μάζεψέ τα και έλα αμέσως στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που με συμβούλευσε να πάω αμέσως στην αστυνομία”.

Εκτός από τον 27χρονο που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ερευνάται η εμπλοκή δύο ακόμα προσώπων, τους οποίους εμφανίζεται να έχει κατονομάσει η νεαρή κοπέλα, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες καθότι ήταν αναίσθητη λόγω των υπνωτικών χαπιών που φαίνεται πως της έριξαν στο ποτό.

Στην κύρια δικογραφία, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο που γινόταν το πάρτι

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό που προέκυψε από την κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα εμφανίστηκε τότε μία άλλη νεαρή, που φώναξε χαρακτηριστικά “τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;”.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο TheTOC.gr για τη διοργάνωση του κορονο-πάρτι εκείνο το βράδυ στη σουίτα έχει συλληφθεί ένα άτομο, για παραβίαση του ιατρικού πρωτοκόλλου, το οποίο πάντως ισχυρίζεται ότι δεν αντιλήφθηκε τον ομαδικό βιασμό.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα