Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ξέσπασαν σε κλάματα οι αστυνομικοί όταν είδαν τα βίντεο της φρίκης

Το μαρτύριο με τους συνεχείς βιασμούς που υπέστη ο 15χρονος από 8 συμμαθητές τους, είχε καταγραφεί σε βίντεο τα οποία έκαναν τον γύρο του σχολείου, στο Ίλιον.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου. Μία παρέα οκτώ 15χρονων αγοριών έκλειναν έναν άλλο 15χρονο σε σπίτι στο Ίλιον, τον βίαζαν με διάφορα αντικείμενα, μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους, τις διακινούσαν σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών και στη συνέχεια του ασκούσαν bullying για να μη μιλήσει.

Ο 15χρονος υπέφερε όλο αυτόν τον καιρό χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν τι περνούσε, όμως τα βίντεο έπεσαν στα χέρια παιδιών, τα οποία ενημέρωσαν τους γονείς τους, ώσπου η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ.

Όταν έγινε γνωστά τα όσα βίωνε ο ανήλικος στα χέρια των συνομηλίκων τους, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια τους και συνέλαβαν έξι από τους 15χρονους, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη που έχουν ταυτοποιηθεί. Οι έξι από τους δράστες είναι Έλληνες, ενώ οι δύο αλλοδαποί.

Κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εντόπισαν το υλικό και ποσότητες ναρκωτικών. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και όλοι θα λογοδοτήσουν στον ανακριτή για τα όσα συνέβησαν. Μάλιστα οι κατηγορίες τους είναι αρκετά βαριές: για συμμορία που διέπραξε βιασμό.Λύγισαν οι αστυνομικοί

Ο 15χρονος που βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, λαμβάνει ήδη βοήθεια από ειδικούς και υπάρχει ανησυχία για την ψυχική του υγεία.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πλησιάσουν με διακριτικό τρόπο το 15χρονο θύμα της υπόθεσης, ενώ ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι έχουν να κάνουν με ένα παιδί που πλέον η ψυχολογική του κατάσταση είναι άκρως διαταραγμένη και χρειάζεται σίγουρα προσοχή, βοήθεια και σεβασμό από όλους.

Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν την υπόθεση και, σύμφωνα με το dikastiko.gr, ορισμένοι ξέσπασαν σε κλάματα όταν αντίκρισαν τα βίντεο που βρήκαν στα κινητά των βιαστών.

“Το κάναμε για πλάκα”

Σημειώνεται ότι οι οκτώ ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα (και όχι οι ίδιοι). Μάλισταν όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς φέρονται να είπαν ότι “Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο”.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή το Σάββατο, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα