Βεζένκοφ: «Κατάθεση ψυχής στο τρίτο δεκάλεπτο, η δουλειά δεν έχει τελειώσει»

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Όλα πήγαν λάθος στο α’ ημίχρονο, όμως οι Γουόκαπ και Κάνααν με την άμυνα στους κοντούς μας τράβηξαν. Ήταν μία κατάθεση ψυχής στο γ’ δεκάλεπτο, κάναμε το καλύτερο αμυντικό μας ημίχρονο, ελπίζω να έχουμε ακόμα ένα καλύτερο. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι.

Για το κακό πρώτο ημίχρονο: «Ήταν καθαρά στο μυαλό μας, χάσαμε κάποια λέι – απ, χάναμε βολές, η Μονακό έβαλε κάποια σουτ, αλλά είπαμε ότι ήρθαμε εδώ για έναν σκοπό και έπρεπε να δείξουμε γιατί ήρθαμε εδώ».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ο κόσμος είναι

πολύ σημαντικός και ειδικά σε αυτό το Final Four, γιατί είναι ένα δύσκολο ταξίδι και στην Ελλάδα έχουμε εκλογές. Ήρθαν, μας στήριξαν ακόμα και όταν χάναμε, όπως έκαναν και σε κάποιες ήττες στο ΣΕΦ. Έπρεπε για τους εαυτούς μας, για τον κόπο μας και για τον κόσμο μας να αντιδράσουμε και το κάναμε».

Για τον τελικό: «Κάναμε ένα βήμα παραπάνω, σκοπός μας ήταν να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι, όμως ένας τελικός είναι ένας τελικός, με όποιον και αν παίξουμε θα έχουμε ίσες πιθανότητες, δεν έχει τελειώσει η δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα