Βεζένκοφ: "Δεν θα γίνουμε... Λέικερς σε μια εβδομάδα" (video)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στα κανάλια Novasports για το σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ και την επόμενη ημέρα στους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

Για την έντονη κριτική που δέχθηκαν το τελευταίο διάστημα:

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και με την εμφάνιση
που κάναμε στο Βιλερμπάν αυτή την αίσθηση δώσαμε. Ζούμε στην Ελλάδα που όλα κρίνονται πολύ γρήγορα, όμως δεν είχαμε καλή εικόνα και στα φιλικά παιχνίδια. Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μια εβδομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σωστά, αυτό που έκανε η Βιλερμπάν να το κάνουμε κι εμείς κόντρα στη Βαλένθια. Να ελέγξουμε το ρυθμό, να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ και αν ήταν "ηλεκτροσοκ":

"Όταν φεύγει ένας προπονητής, πάντα οι παίκτες δένονται περισσότερο, γιατί η πίεση μεταφέρεται... Είναι σαν ηλεκτροσοκ. Είμαστε δεμένοι, κάνουμε καλές προπονήσεις και πλέον πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα και στο γήπεδο. Και οι παίτκες πρέπει να δείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε έτοιμη για μια "μάχη" που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε".

Για την εικόνα που έχει για τη Βαλένθια:

"Την παρακολούθησα και στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο. Δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως το ίδιο μπορούμε να πούμε και για εμάς. Είναι μια δεμένη ομάδα με καλούς παίκτες και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να παίξουμε με καρδιά και μυαλό. Να κάνουμε τα βασικά, να κερδίσουμε και να επιστρέψει η ηρεμία".
Keywords
Τυχαία Θέματα