Βερόνα-Μίλαν 1-2: «Προσπέρασε» Λάτσιο και Ουντινέζε, στο μείον τρία από την Νάπολι

Η Μίλαν έφυγε από την Βερόνα με τους τρείς βαθμούς της νίκης (1-2), χάριν στο γκολ του Τονάλι στο 81′ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας δυο βαθμούς πιο πίσω την Λάτσιο και την Ουντινέζε και έχοντας έλλειμα τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Στο 9′, η Μίλαν προηγήθηκε, όταν από την σέντρα του Λεάο, ο Βελόζο επιχείρησε να να απομακρύνει, αλλά δεν έκανε καλό υπολογισμό της ταχύτητας της μπάλας που χτύπησε στο στήθος του και κατέληξε στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα,

η Βερόνα ισοφάρισε (1-1) με τον ίδιο τρόπο. Ο Γκιντέρ πλάσαρε, ο Γκάμπια παρενέβη στην πορεία της μπάλας που άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Ταταρουσάνου με το αυτογκολ του συμπαίκτη του.

Η Βερόνα “άγγιξε” το δεύτερο γκολ στο 56′, με την κεφαλιά του Πίκολι, από την σέντρα του Βελόζο και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ του Τονάλι στο 81′, ώθησε την Μίλαν πιο κοντά στην κορυφή του καμπιονάτο και ενώ στο 88′ από τον έλεγχο του VAR δεν καταλογίσθηκε πέναλντι υπέρ των γηπεδούχων.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Χιεν, Γκιντέρ, Μανιάνι (70′ Καμπάλ), Ντεπάολι, Ταμέζ ( 66′ Ονγκλά), Βελόζο, Φαραόνι, Χρούστιτς (54′ Πίκολι), Ανρί (66′ Τζούριτς), Βέρντι (71′ Καλόν).

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ, Κρούνιτς (61′ Πομπέγκα), Τονάλι, Ντίαθ (46′ Ορίγκι), Αντλί (61′ Μπενασέρ), Λεάο (83′ Τιό), Ζιρού (51′ Ρέμπιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα