Βέρντερ Βρ.-Άιντραχτ Φρ. 2-1: Επέστρεψε στις νίκες (vid)

Βέρντερ Βρ.-Άιντραχτ Φρ. 2-1: Επέστρεψε στις νίκες (vid)gliorisΠαρ, 02/26/2021 - 23:49

Την άσχημη εικόνα της που την είχε κρατήσει χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της, ήθελε να διορθώσει η Βέρντερ Βρέμης φιλοξενώντας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. 

Οι φιλοξενούμενοι έμπαιναν στη σέντρα της αναμέτρησης τρέχοντας νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, με το αήττητο σερί τους να επεκτείνεται στα ένδεκα ματς. 

Εκεί όμως έμεινε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και παρά το γρήγορο προβάδισμα που αποκόμισαν με το τέρμα του Αντρέ

Σίλβα στο 9ο λεπτό. 

Η Βέρντερ ανέβασε απότομα στροφές μετά την ανάπαυλα και βρέθηκε μπροστά στο σκορ μετά από ένα έξοχο τέταρτο στην αρχή του δεύτερου μέρους, στο οποίο ισοφάρισε με τον Γκέμπρε Σελάσιε κι έφτασε στο 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ με τον Αμερικανό Τζοσούα Σάρτζεντ. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Άντι Χίτερ, μετά τις 11 Δεκεμβρίου 2020 και τότε έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ  

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Werder Bremen - Ποδόσφαιρο Eintracht Frankfurt - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Werder Bremen ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Βέρντερ Βρέμης έκανε ανατροπή για να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είχε πάρει προβάδισμα από την αρχή του ματς Article publish on Παρ, 02/26/2021 - 23:49 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα