Βέλγιο: Πέντε αλλαγές και πρόστιμο για τους …κορωνο-πανηγυρισμούς

Βέλγιο: Πέντε αλλαγές και πρόστιμο για τους …κορωνο-πανηγυρισμούςageorgiΠέμ, 12/24/2020 - 16:37

Οι Βέλγοι ανακοίνωσαν ότι πλέον θα επιτρέπονται πέντε αλλαγές στα ματς, ενώ θα επιβάλλονται πρόστιμα για πανηγυρισμούς που παραβαίνουν τους υγειονομικούς κανόνες.

Η λίγκα συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι από τις 26 Δεκεμβρίου, κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έως και πέντε αλλαγές στα παιχνίδια πρώτης, δεύτερης κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου. Έκανε έτσι δεκτό το σχετικό αίτημα της Έουπεν, η οποία καλείται να

δώσει έξι αγώνες έως τις 15 Ιανουαρίου καθώς «χρωστά» ματς λόγω πρότερων αναβολών και φοβήθηκε ότι θα είχε μεγάλο πρόβλημα με το ρόστερ της.

Επίσης, η λίγκα ανακοίνωσε την αύξηση των προστίμων για πανηγυρισμούς χωρίς την τήρηση αποστάσεων, έπειτα από παράπονα που εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της χώρας! Έτσι, πανηγυρισμοί κατά τους οποίους δεν τηρούνται οι κανόνες για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού ακόμα και στα αποδυτήρια (!) θα τιμωρούνται με 10.000 ευρώ πρόστιμο για τον σύλλογο και με 750 ευρώ για κάθε παίκτη ή μέλος της ομάδας που παραβαίνει τους κανόνες.

Τα έσοδα από τα πρόστιμα θα διατεθούν υπέρ ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων που πλήττονται από την πανδημία.

ΒΕΛΓΙΟ - Pro League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ Οι Βέλγοι ανακοίνωσαν ότι πλέον θα επιτρέπονται πέντε αλλαγές στα ματς, ενώ θα επιβάλλονται πρόστιμα για πανηγυρισμούς που παραβαίνουν τους υγειονομικούς κανόνες.
Article publish on Πέμ, 12/24/2020 - 16:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα