Βέλγιο-Μ.Βρετανία 72-57: Έρχεται με ισοβαθμία στο ΟΑΚΑ (hls)

Το Βέλγιο επέβαλλε τον ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, στην πόλη Μόνς και νίκησε τους φιλοξενούμενους (72-57), στον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023, φτάνοντας τις τρείς, όσες έχει και η Εθνική Ελλάδας, μετά την ήττα στο Βελιγράδι. Την Κυριακή (28/8, 20.00, ΝΟVA), στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, η Ελλάδα θα υποδεχτεί το Βέλγιο σε ένα παιχνίδι ισοβαθμίας,

πριν από το τζάμπολ. Το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ θα αλλάξει και πάλι αυτή την πρόσκαιρη ισοβαθμία.

Οι Βρετανοί ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου, όταν και ισοφάρισαν σε 20-20, αλλά οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στην άμυνα τους και προκάλεσαν λάθη στην επίθεση των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα στην αρχή του τρίτου δεκάλεπτου, η διαφορά να φτάσει σε διψήφιο αριθμό και να φτάσει μέχρι τους 17 πόντους (49-32 από το 36-32).

Η Βρετανία που παίζει στον ίδιο όμιλο του Μιλάνου για το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022, με την Ελλάδα, δεν είχε άλλη επιστροφή στο παιχνίδι, γιατί παρά την αμυντική προσπάθεια της, στην επίθεση μόνο ο Χέσον ήταν αξιόπιστη και σταθερή απειλή για το βελγικό καλάθι. Ο Μπακό και Ομπασόχαν ήταν οι πρώτο σκόρερ του Βελγίου, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε στα αποδυτήρια, ύστερα από 22 λεπτά συμμετοχής.

Δεκάλεπτα: 20-12, 33-27, 55-43, 72-57

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα