Βασιλιάς των Λιονταριών και του box office είναι πλέον το "The Lion King"

Πτώση είδε το "Spider-Man: Far From Home".

Ο "Βασιλιάς των Λιονταριών" στέφθηκε και βασιλιάς του box office για την εβδομάδα που μας πέρασε.

Σύμφωνα με το Βox Οffice Μojo, το "The Lion King" έσπασε ρεκόρ εισπράξεων με $185 εκ. τοποθετώντας την ταινία στο βάθρο του μεγαλύτερου ανοίγματος για τον Ιούλιο. Προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν το "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" με $169,1 εκ. Πέρα από αυτό, η ταινία της Disney

έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα για τη χρονιά που διανύουμε και βρίσκεται στην έβδομη θέση για το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών. Μόνο στις ΗΠΑ, το "The Lion King" έχει συγκεντρώσει $346 εκ. και παγκοσμίως $531 εκ.

Δεύτερος και καταϊδρωμένος έφτασε ο φιλικός Spider-Man της γειτονιάς με το "Far From Home" συγκεντρώνοντας $21 εκ. παρά την πτώση ύψους -54% που είδε την τρίτη εβδομάδα προβολής της. Συνολικά η ταινία της Sony έχει εισπράξει περίπου $320 εκ. μόνο από τις ΗΠΑ.

Στην τρίτη θέση, μια άλλη ταινία της Disney, επίσης φιλική προς τους μικρούς μας ήρωες, το "Toy Story 4", το οποίο πρόσθεσε στα έσοδά του άλλα $14,6 εκ., ενώ βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα προβολής της. Μόνο στις ΗΠΑ, η ταινία κατέχει $375 εκ., ενώ στον υπόλοιπο κόσμο $483,9 εκ.. Συνολικά τα έσοδα της ταινίας είναι $860 εκ., ποσό που την κατατάσσει στην πέμπτη θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών της Pixar όλων των εποχών.

Δείτε το Top 10 του box offfice των ΗΠΑ, όπως διαμορφώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε:

The Lion King - 185 εκ.Spider-Man: Far From Home - 21 εκ.Toy Story 4 - 14,6 εκ.Crawl - 6 εκ.Yesterday - 5,1 εκ.Stuber - 4 εκ.Aladdin - 3,8 εκ.Annabelle Comes Home - 2,7 εκ.Midsommar - 1,6 εκ.The Secret Life of Pets 2 - 1,5 εκ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το "Avengers: Endgame" βρέθηκε εκτός box office, μόλις στην 11η θέση, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει $1,19 εκ., τα οποία το βοήθησαν να ξεπεράσει το "Avatar" και να βρεθεί επιτέλους στην πρώτη θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών.

IGN GreeceΟ Spider-Man της γειτονιάς κατακτά την πρώτη θέση στο box office με το "Far From Home"Τα παιχνίδια του "Toy Story 4" κατακτούν την πρωτιά στο box office'Πατώνει' το "Dark Phoenix" σε σχέση με τις άλλες ταινίες "X-Men"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα