Βασιλακάκης: "Μας αφήνει μια πικρή γεύση" (video)

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι το ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος και ότι στους "κυανόλευκους" αφήνει μια πικρή γεύση λόγω των χαμένων τους ευκαιριών και του γκολ που δέχθηκαν στο φινάλε.

"Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά ήταν σίγουρα ένα από
τα καλύτερα παιχνίδια που έχει δει το κοινό. Και το δικό μας, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα εφέτος. Νομίζω ήταν ένα απολαυστικό ματς με πολλές ευκαιρίες, η αλήθεια είναι μας αφήνει λίγο μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα γιατί δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ στις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

Νομίζω ήμασταν πολύ καλοί, έπρεπε να βάλουμε άλλο ένα γκολ μετά το 2-1 ή μετά το 1-0, είχαμε φάσεις πολλές. Ήταν ένα ματς που το ευχαριστήθηκα κι εγώ προσωπικά κι οι συμπαίκτες μου κι ο κόσμος, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, το ότι δεν ήρθε το αποτέλεσμα, εντάξει ήταν με τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα σε ό,τι κατάσταση και να βρίσκεται. Εμείς κοιτάμε, όπως είπα, ταπεινά και στο παρελθόν ό,τι καλύτερο πάρουμε, όσο ψηλότερα φτάσουμε, είναι επιτυχία για μας", τόνισε ο άσος των Περιστεριωτών.

Δείτε αναλυτικά στο video τις δηλώσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα