Βασικοί χαρακτήρες θα αποχωρήσουν από το "DC's Legends of Tomorrow"

Δύο Legends την... "κάνουν" μετά την 5η σεζόν.

Η ομάδα των Legends of Tomorrow θα χάσει δύο από τους βασικούς της ήρωες.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Brandon Routh, γνωστός μέσα από τη σειρά ως Ray Palmer, και η Courtney Ford, την οποία γνωρίσαμε στην 3η σεζόν ως την ενήλικη Nora Darhk, θα μας αποχαιρετήσουν στην 5η σεζόν. Η πηγή αναφέρει ότι η εν λόγω

απόφαση πάρθηκε για να ολοκληρωθεί η ιστορία των Ray και Nora, ωστόσο, άγνωστο παραμένει ποιο θα είναι το τελευταίο επεισόδιο των δύο ηθοποιών, το οποίο λέγεται ότι θα γυριστεί τον Οκτώβριο.

"Ο Brandon και η Courtney είναι αξιόλογα μέλη της οικογένειας των Legends", είπαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, Phil Klemmer, Grianne Godfree και Keto Shimizu σε κοινή τους δήλωση. "Ήταν παθιασμένοι με τους χαρακτήρες και τη σειρά και συνεργάζονταν άψογα — μπροστά και πίσω από τις κάμερες — κάτι που θαυμάζουμε και για το οποίο είμαστε ευγνώμονες".

Οι παραγωγοί είπαν ότι οι χαρακτήρες ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους ξανά στην σειρά ως guest. Ο Routh πρωτοεμφανίστηκε στο Arrowverse στην 3η σεζόν του "Arrow" και ήταν ένα από τα πρώτα μέλη που "μετακόμισαν" στο "Legends of Tomorrow". Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε το "Crisis on Infinite Earths" crossover, στο οποίο ο ηθοποιός θα ξαναενσαρκώσει τον Superman.

Το "Crisis on Infinite Earths" πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, "ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα, και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν".

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Supergirl", "Batwoman", "The Flash", "Arrow" και "DC's Legends of Tomorrow", καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν.

Η 5η σεζόν του "DC's Legends of Tomorrow" θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceLegends of Tomorrow: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "The Virgin Gary"Στήνουν ρινγκ πάλης στο "Legends of Tomorrow"Θα λείπει κάποιος από την επόμενη σεζόν του "Legends of Tomorrow"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα