Βαράν: «Νίκες να είναι και ας είναι άσχημες»

Η συγκομιδή όσο περισσότερων βαθμών γίνεται, είναι αυτή τη στιγμή η απόλυτη προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως υπογράμμισε ο Ραφαέλ Βαράν, μετά τη νίκη επί της Λεγανές στο κύπελλο Ισπανίας (1-0).
Οι Μαδριλένοι εμφανίστηκαν και πάλι κατώτεροι των προσδοκιών, αλλά πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν στον πρώτο αγώνα του Κόπα ντελ Ρέι με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Στο πρωτάθλημα παραμένουν 19 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. «Ηταν σημαντική αυτή η νίκη για να ανακτήσουμε ένα μέρος από τη χαμένη αυτοπεποίθηση της ομάδας. Επίσης σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε
γκολ από τους αντιπάλους μας. Ο κόουτς Ζιντάν μας είπε ότι χρειαζόμαστε ισορροπία και σήμερα δείξαμε ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι», επισήμανε ο Γάλλος αμυντικός. «Παίζουμε το ίδιο καλά με την περυσινή χρονιά, αλλά τα πράγματα δεν συνδυάζονται έτσι όπως τα θέλουμε. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι νίκες. Εχουμε πολλά ματς ακόμα, θέλουμε να βελτιωθούμε, αλλά το παν είναι τα αποτελέσματα όπως το σημερινό», επέμεινε.
Keywords
Τυχαία Θέματα