Βαλβέρδε: «Και πέρσι είχαμε προβάδισμα τριών γκολ...»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από το 3-0 επί της Λίβερπουλ, αλλά προειδοποίησε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για την πρόκριση στον τελικό.

O τεχνικός της Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τα περσινά παιχνίδια με τη Ρόμα στα προημιτελικά, όπου οι Καταλανοί είχαν κερδίσει 4-1 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά έχασαν 3-0 στη ρεβάνς και αποκλείστηκαν.

«Η Λίβερπουλ είχε πολύ καθαρές ευκαιρίες, το δοκάρι και την απόκρουση του Τερ Στέγκεν στο σουτ του Μίλνερ. Είχαν τον έλεγχο για αρκετή ώρα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι παρόμοια κατάσταση με πέρσι, όπου είχαμε πλεονέκτημα τριών γκολ απέναντι στη Ρόμα και είδαμε τι έγινε. Σίγουρα όταν κερδίζεις 3-0 και δεν δέχεσαι γκολ είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν άλλα 90 λεπτά και ξέρουμε τι μας περιμένει στο ''Άνφιλντ''. Είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να υποφέρει», είπε ο Βαλβέρδε, ενώ για τον Μέσι και το γκολ που πέτυχε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ τόνισε:

«Ο Λέο πάντα μπορεί να σε εκπλήξει. Δεν είχα καταλάβει ότι θα σούταρε από την πλευρά του τερματοφύλακα, δεν ξέρω πώς το κάνει αλλά πάντα μαντεύει σωστά, μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε πιο άνετα».
Keywords
Τυχαία Θέματα