Βαλβέρδε: “Δε θέλαμε να ρισκάρουμε”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια πιθανή υποτροπή στον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι και πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν τον ξεκίνησε στην αναμέτρηση. Ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” τόνισε πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν ήταν απολύτως έτοιμος για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό προτίμησε να τον κρατήσει στον πάγκο στην αρχή του αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Βαλβέρδε
τόνισε: “Ο Μέσι ήταν εντάξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με έναν τέτοιου είδους τραυματισμό. Δεν ήταν 100% έτοιμος, είχε κάποιες ενοχλήσεις και έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση που θα ήταν η καλύτερη για όλους. Ένας προπονητής καλείται να παίρνει σκληρές αποφάσεις, αλλά προς όφελος της ομάδας και του παίκτη, λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Καταλανών αναφέρθηκε και στη ρεβάνς του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”: “Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και οι δύο ομάδες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Θα χρειαστεί να σκοράρουμε στη Μαδρίτη. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά πάντα έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας”.
Keywords
Τυχαία Θέματα