Βαλούρ – Ολυμπιακός 30-26: Έχασαν, αλλά έχουν την τύχη στα χέρια τους

Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη για φέτος. Οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν την ήττα με 30-26 από τη Βάλουρ στο Ρέικιαβικ, με τη διαφορά ωστόσο να μην τους απαγορεύει το όνειρο της κατάκτησης του European Cup. Οι Πειραιώτες κόντραραν στα ίσια τους Ισλανδούς, όμως πλήρωσαν το κακό τους κλείσιμο στο

ματς, εκεί που η Βάλουρ έτρεξε ένα σερί 6-2 και μετέτρεψε το 24-24 του 52ου λεπτού σε 30-26. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σάββας Σάββας με 10 γκολ, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο (25/5, 20:00) στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στο Χλινταρέντι Χολ του Ρέικιαβικ. Οι “ερυθρόλεκοι” προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 χάρη στα γκολ των Σλίσκοβιτς και Σάββα, με τη Βαλούρ να απαντάει με δύο τέρματα σε λιγότερο από δύο λεπτά για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Σλίσκοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε ξανά προβάδισμα στους Πειραιώτες, με τον Πασσιά να διαμορφώνει το 2-4 στο 7:20.

Με δύο μίνι σερί 2-0 η ισλανδική ομάδα κατάφερε να φέρει αρχικά το ματς στην απόλυτη ισορροπία (5-5), για να περάσει για πρώτη φορά μπροστά με 7-6 με σκόρερ τον Όσκαρσον στο 13:02. Ο Σάββας που είχε σωπάσει για 10 λεπτά πήρε ξανά το “όπλο” του για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό (7-8) με δύο προσωπικά τέρματα. Στη συνέχεια ο πολύπειρος Μοντόρο από την πλευρά των “ερυθρόλευκων” και οι Γιόνσον και Φίνσον πήραν τη σκυτάλη του σκοραρίσματος για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 14-14.

Keywords
Τυχαία Θέματα