Βαλένθια: Με ιδιωτική ασφάλεια στο Telekom Center Athens!

Η Βαλένθια ετοιμάζεται για το κρίσιμο τρίτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR στην Αθήνα, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά την ένταση που προηγήθηκε στην Ισπανία.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει το break, πετυχαίνοντας δύο νίκες εκτός έδρας και πλέον χρειάζονται μία ακόμη για να «κλειδώσουν» την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

H σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ (6/5, 21:15, Novasports Prime), όπου αναμένεται μια ιδιαίτερα «καυτή» ατμόσφαιρα. Τα γεγονότα που ακολούθησαν το δεύτερο παιχνίδι στην Roig Arena φαίνεται πως επηρέασαν το κλίμα. Υπήρξαν καταγγελίες από την πλευρά του Παναθηναϊκού για όσα συνέβησαν, ενώ ο προπονητής της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ, προχώρησε σε δηλώσεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Μέσα σε αυτό το τεταμένο πλαίσιο, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η αποστολή των “νυχτερίδων” θα ταξιδέψει στην ελληνική πρωτεύουσα συνοδευόμενη από ιδιωτική ομάδα ασφαλείας. Πρόκειται για προσωπικό που δραστηριοποιείται και στη φύλαξη της έδρας της ομάδας, με βασικό στόχο να διασφαλίσει την ομαλή παρουσία της αποστολής τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου κατά την παραμονή της στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα