Βαλένθια: Αποχωρεί στεναχωρημένος ο Λάτο (pics)

Το κεφάλιο Βαλένθια έκλεισε και επίσημα για τον Τόνι Λάτο. Ο 25χρονος Ισπανός ύστερα από τρία χρόνια στις «νυχτερίδες» αποχωρεί με απολογισμό 103 συμμετοχές, οκτώ ασίστ και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του 25χρονου αριστερού μπακ ολοκληρώθηκε με τη Βαλένθια. Με βάση τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο ο Λάτο δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για να ανανεώσει τη συνεργασία του.

«Επιβεβαιώνονται τα άσχημα συναισθήματα

που είχα στον αγώνα μετά από το κάταγμα που έπαθα στα πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους στο “Μεστάγια” για την υποστήριξη που έλαβα. Τις επόμενες εβδομάδες θα δώσω νέα για το μέλλον μου. Το σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι στη Σεβίλλη και η επίτευξη του στόχου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Τόνι Λάτο βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού τον χειμώνα.

Se confirman las malas sensaciones que tenia en el partido tras romperme una costilla. Quiero dar las gracias a Mestalla por el apoyo recibido. En las próximas semanas daré noticias sobre mi futuro. Lo importante ahora es el partido en Sevilla y conseguir el objetivo. pic.twitter.com/lJE3rhtUv7

— Toni Lato (@tonilato) May 29, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα